15 populära inredningsbloggar under 2019

Denna artikel innehåller annonser.

Inredning är onekligen ett populärt ämne både för bloggar och i sociala medier. Oavsett om du söker på Google eller Instagram fullkomligt myllrar nätet med inredningstips.

Vill du ha inspiration och idéer för hur du inreder ditt hem?

Då har du hamnat helt rätt.

Vi spenderar en stor del av våra liv i hemmet och varje år skapas nya inredningstrender. I och med denna regelbundna förändring är det populärt att dela med sig av sina hem i inredningsbloggar. Möbler, sängkläder, färgkombinationer, kök och badrum – allt detta och mycket mer täcks inom ramarna för inredning.

I denna artikel hittar du några av de bästa inredningsbloggarna under 2019. Jag kan nästan lova att du hittar inspiration till ditt hem eller varför inte en egen inredningsblogg?

WORDPRESS GUIDE

/

Starta en egen blogg - steg för steg

Populära inredningsbloggar

Trendenser

En av de mest populära inredningsbloggarna i Sverige, Trendenser, drivs av Frida Ramstedt. På sin blogg delar hon varje dag, sedan 2005, med sig av tips och inspiration för aktuella trender i hemmet.

Trendenser

Trendspanarna

Inredningsbloggen Trendspanarna drivs av de två systrarna Linda och Jenny. Med sin kärlek för dansk design (och inredning i allmänhet) delar de med sig av vad de själva tycker är snyggt. Allt för att inspirera dig som läsare!

Trendspanarna

34 kvadrat

Om man bor lite mindre kan det ibland vara svårt att få till en snygg inredning. På bloggen 34 kvadrat hittar du inspiration om hur du inreder ett litet boende med så kallade compact living-tips.

34 kvadrat

Inredningshjälpen

Inredningshjälpen är en inredningsblogg som funnits sedan 2012 och drivs av Anette Gustafsson Greiff. Här hittar du tips och inspiration för hur du inreder ditt hem.

Inredningshjälpen

Petra Tungården

Petra Tungården är kanske mest känd för att ha koll på dagens mode men utöver detta publicerar hon också grymma tips om inredning.

Petra Tungården - Inredningsblogg

Fyra årstider – mitt liv på landet

Anne-Charlotte som driver inredningsbloggen Fyra årstider bjuder på häftig inspiration. På bloggen, som är en av Sveriges största inom hus & hem, hittar du många tips och erbjudanden.

Fyra årstider - mitt liv på landet

Add Simplicity

Add Simplicity drivs av Jannice Wistrand och är en blogg med inriktning på inredning i kombination med feng shui. Bloggen blev framröstad till Årets inredningsblogg i Elle Decoration Swedish Design Awards 2017.

Add Simplicity

Underbaraclara

På en av Sveriges största bloggar, Underbaraclara, skriver Clara Lidström om bland annat inredning, bakning och mat. Utöver bloggen är Clara också känd från SVT och Sveriges Radio där hon medverkat som nyhetsspanare och paneldeltagare. Vidare har hon skrivit ett flertal böcker som exempelvis Kalas: Steg för steg och Gör det själv: Pyssel, tips och tillbehör.

Underbaraclara

My Lovely Things

På inredningsbloggen My Lovely Things får du följa med Anna Truelsen bakom kulisserna när hon är ute på inredningsjobb. Hon visar även upp sitt eget vackra hem och ger upphov till en hel del inspiration!

My Lovely Things

Inredningsfrun

Marika som driver bloggen Inredningsfrun ger dig tips, inspiration och en stor mängd vackra bilder för hur du kan inreda ditt hem.

Inredningsfrun

Seventeen doors

Ulrika Randel bor i en lägenhet med 17 dörrar och därav namnet på sin inredningsblogg. Här hittar du bland annat inredningsinspiration och tips på litteratur. Hennes stil går mot en ren skandinavisk bas med influenser från Frankrike och Italien.

Seventeen doors

I min smak

I min smak är en inredningsblogg som drivs av Susanne där hon delar med sig av sina två hem; ett 30-talshus i stan och en nyfunkisstuga vid havet.

I min smak

Inredningsvis

Maria från Göteborg driver den fantastiska bloggen Inredningsvis som är tänkt att vara en aldrig sinande inspirationskälla av bland annat inredning, resor, mat och skönhet. En blogg för er som bor litet men drömmer om det stora!

Inredningsvis

Husligheter

Husligheter har oändligt med vackra bilder, smarta tips och fakta i en mix mellan klassiska material, nordisk estetik och vintage. Inredningsbloggen har nominerats till flera bloggutmärkelser och omnämnts i flera tidningsskrifter.

Husligheter

Hemtrender

Jenny Martinsson har sedan 2008 drivit bloggen Hemtrender där hon delar med sig av det som inspirerar henne med förhoppningen av att dela det vidare till sina läsare.

Hemtrender

Hoppas du hade nytta av min lista med 15 populära inredningsbloggar 2019. Dela gärna artikeln i sociala medier eller skriv en kommentar nedan!

Lämna en kommentar

Copy link
Powered by Social Snap