Om Bloggteknik

Hej, påväg-att-bli-bloggare!

Välkommen till Bloggteknik – En sajt som har allt och lite till för att hjälpa dig komma igång med ditt bloggande.

Med över 10 års erfarenhet i branschen har jag hjälpt både privatpersoner och mindre företag att lyckas på internet. Att föra en digital dagbok på nätet är en trend och att tjäna pengar på att blogga har blivit allt mer vanligare. Ur detta växte idén om Bloggteknik fram.

Detta hittar du på Bloggteknik:

  • Tips för hur du startar en blogg och publicerar inlägg
  • Båda enkla och avancerade artiklar om WordPress, sökmotoroptimering (SEO) och digital marknadsföring
  • Komplett guide för att komma igång med en egen WordPress-blogg
  • Grundläggande verktyg och tjänster för din hemsida eller blogg

Att blogga har blivit ett populärt verktyg för att nå ut till 100-tusentals människor både i Sverige och övriga världen. Visste du t.ex. att 30 % av alla hemsidor drivs på plattformen WordPress? En av de största anledningarna är att det är enkelt att starta en blogg och börja skriva. En vanlig tanke är att bloggar enbart är till för att skriva om sina personliga upplevelser men så är inte fallet. Om du lägger manken till och skriver om något du verkligen brinner för kan du få en inkomst av din blogg: precis vad denna sajt handlar om.

Om författaren

Oavsett om det varit hobbyprojekt eller uppdrag i arbetslivet har passionen för IT och internet alltid funnits där. Vid millenniumskiftet hjälpte jag vänner och bekanta med deras hemsidor och internetprofiler. Idag, snart 20 år senare, arbetar jag inom ett medelstort IT-företag i Sverige och har flera bollar vid sidan av.

Mina utbildningar och arbetslivserfarenheter inom IT omfattar bland annat:

  • Kandidatexamen
  • Över 10 års arbetslivserfarenhet
  • 5 år som egenföretagare och konsult

Även om jag har lång erfarenhet inom IT är mitt intresse så stort att jag skapar tid för mina sidoprojekt – som Bloggteknik:

Med min kärlek för att lära mig nya saker och att dela med till andra bryter jag ner komplexa åtgärder till något begripligt för den nystartade bloggaren.

#JagSmygerInte

Hashtaggen är ett initiativ av branschorganisationen Influencers of Sweden. Syftet är vi som bloggare och influencers ska följa marknadsföringslagen och vara öppen mot våra läsare att vissa delar av innehållet kan vara sponsrat eller betalt.

Bloggteknik stöttar initiativet fullt ut och kommer alltid att uppmärksamma dig som läsare när det finns ett behov.

Copy link
Powered by Social Snap