Integritetspolicy

Sajten www.bloggteknik.se ämnar publicera informativt innehåll som berör bloggplattformen WordPress, bloggar i allmänhet och närliggande ämnesområden.

Hur sajten samlar in data och använder den

Kommentarer

Vid kommentarer samlar sajten in de uppgifter som anges i kommentarsformuläret; din kommentar, ditt namn, din e-postadress och din eventuella webbplatsadress samt IP-adress och user agent-sträng. De två sistnämnda används till hjälp för detektering av skräpmeddelanden med spamlänkar. Sajten använder Gravatar för visning av profilbild och avgör om du som besökare finns registrerad i tjänsten genom att skicka en anonymiserad sträng till deras API (Se Gravatars integritetspolicy här).

Media från externa webbtjänster

Artiklar på Bloggteknik kan innehålla inbäddat innehåll så som videoklipp eller bilder från externa tjänster. Dessa tjänster kan samla in ytterligare personuppgifter om dig (t.ex. med hjälp av cookies eller spårning av din interaktion) och du kan läsa mer i respektive tjänst integritetspolicy.

Analys

Bloggteknik använder tjänsten Google Analytics för att samla in och föra statistik över besökare.

Delning av data

Vi delar inte din data med någon.

Hur länge vi sparar data

Kommentarer

Om du lämnar en kommentar på sajten sparas den samt dess metadata utan tidsbegränsning. Anledningen till detta är att vi behöver denna data för att kunna granska och godkänna uppföljningskommentarer.

Vilka rättigheter du har över din data

Kommentarer

Du kan när som helst begära en fil som innehåller den data vi sparar om dig och dina kommentarer. Vidare kan du när som helst be oss ta bort all data vi har om dig som inte omfattar eventuella uppgifter vi är tvungna att spara av legala- eller säkerhetskrav.

Copy link
Powered by Social Snap